Hi, mijn naam is Rebecca Hummel en ik ben 23 jaar oud. Ik vertel jullie graag meer over hoe ik bij DA-RE Health Innovation aan de slag ben gegaan en hoe mijn dagelijkse werkzaamheden er uitzien.

Begin januari kwam ik in contact met Reinier Hakvoort. Na een leuk gesprek en de noodzakelijke administratieve handelingen, was ik een paar dagen later onderdeel van DARE Health Innovation. Een interessante en uitdagende baan dat goed aansluit op mijn huidige opleiding Management in de Zorg, een bedrijfskundige studie gericht op zorg en welzijn. Een deel van mijn studie richt zich op technologische innovaties in de zorg, en hoe innovatie een waardevolle bijdrage kan leveren aan een toekomstbestendige zorgsector. Dit onderdeel sluit perfect aan op één van de oplossingen van DARE Health Innovation, namelijk de ARNA-app.

Al vrij snel na mijn binnenkomst werd mijn rol binnen het team duidelijk. Als Product Owner ben ik verantwoordelijk voor de hulpmiddelen die in de ARNA-app worden toegevoegd. Ik ben dan ook het aanspreekpunt voor ontsloten en potentiële leveranciers. Samen met de leveranciers buig ik me over de content in de app en kijk ik of alle benodigde informatie rondom medische hulpmiddelen op de juiste manier worden verwerkt en getoond. Vragen vanuit leveranciers zijn bij mij welkom en neem ik mee in mijn werkproces. Kortom: bij DA-RE Health Innovation heb ik naast mijn opleiding een uitdagende en relevante baan gevonden dat veel perspectief biedt voor de toekomst!