Over ons

Voor en door zorgmedewerkers

ARNA is ontstaan om onze zorgcollega’s in hun dagelijkse werk te ondersteunen en ontzorgen. We werken al jaren in de zorg en zien dat er een grote behoefte is aan innovaties voor en door onze zorgcollega’s. Dit betekent dat wij als ervaringsdeskundigen in de zorg samen met onze zorgcollega’s nieuwe producten ontwikkelen.

De gezichten achter ARNA

Neem direct persoonlijk contact met ons op.

David de Jong

David de Jong

Co-founder
Reinier Hakvoort

Reinier Hakvoort

Co-founder
Arnold Boekema

Arnold Boekema

Sales & Business development

Aandacht van bewoners en cliënten

Door met onze zorgcollega’s in gesprek te gaan komen we tot innovaties die aansluiten bij het werkproces maar ook de dynamische zorgomgeving waarin we werken. We zien dat er steeds minder tijd is voor persoonlijke aandacht van bewoners en cliënten. Wij willen het tij keren door technologieën in te zetten die tijd besparen, het werk makkelijker maken en de zorg toekomstbestendig maken.
De DA-RE van ons bedrijf staat voor durven. Samen durven kijken naar de opgave waar we met zijn alleen voor staan in de zorg. En samen durven doen om stappen te maken in een betere zorgwereld. Voor jou, je familie en de generaties die nog komen gaan.

Je virtuele collega in de zorg

Door onze manier van werken zijn wij nu ook gekomen tot ARNA.
ARNA ondersteund het proces van zorgcollega’s wanneer ze opzoek zijn naar informatie over “medisch” hulpmiddelen.
Wij onderzochten samen met zorgcollega’s hoe het in de informatievoorziening in de huidige situatie verloopt, wat de knelpunten zijn en hoe dit beter kan zodat het beter aansluit bij het werkproces van de eindgebruikers. Zo zijn wij gekomen bij ARNA een virtuele assistent die zorgcollega’s ondersteund in hun dagelijkse werk en hen op elke moment op elke plek voorzien van de juiste informatie.

Meer over DA-RE: www.darehealthinnovation.nl